Start opbouw strandtenten

Vorige week zijn de eerste strandtenten al begonnen met de opbouw. Normaal mag dat pas vanaf 1 maart, maar vanwege werkzaamheden mag een aantal paviljoens al eerder beginnen.

bouw strandtenten 2020

Door de bouw van Legoland Discovery Centre Scheveningen, dat naast Sea Life komt, en de herinrichting van de Noordboulevard is vrachtverkeer over de boulevard binnenkort niet meer mogelijk. Daarom mogen de strandtenten ter hoogte van het toekomstige Legoland al beginnen met de opbouw. Hoewel de eerste paviljoens deze week al helemaal staan, mogen ze pas 1 maart open.

scheveningen

Omdat de noordkant van de boulevard flink op de schop gaat, komen vanaf De Pier tot aan het Zwarte Pad dit jaar helemaal geen strandtenten te staan. Er wordt daar onder meer gewerkt aan een nieuw complex met horeca, moderne winkels en een ondergrondse parkeergarage. “Ik wil eigenlijk Museum RockArt daar wel hebben, zodat het aanbod wat diverser wordt.” De herinrichting gaat 25 miljoen euro kosten en moet ervoor zorgen dat Scheveningen aantrekkelijker wordt voor bezoekers en bewoners.

scheveningen