noorderboulevard

Parkeergarage Noordboulevard Scheveningen

Aan de Noordboulevard is een nieuwe parkeergarage geopend. Er is plek voor 700 auto’s en je parkeert dus direct aan de boulevard, de ingang ligt naast het Carlton Beach Hotel.

De parkeergarage aan de Strandweg 179 is 24 uur per dag geopend. In de garage betaal je €1,70 per 30 minuten en het maximum dagtarief is €25,- Maar er zijn manieren om daar goedkoper te parkeren.

Voorjaar 2020 worden de laatste werkzaamheden aan de vernieuwde boulevard uitgevoerd. Ook openen de nieuwe horecagelegenheden en winkels dit seizoen hun deuren.

De nieuwe boulevard is langer en breder en heeft een licht gebogen vorm. Hierdoor sluit de boulevard meer aan op de kustlijn die door duinenrijen aan de noordzijde van Scheveningen gevormd wordt.

Tussen de strandpaviljoens en de nieuwe Noordboulevard is een helling geplaatst met helmgras. Op het strand komen de 6 strandpaviljoens in groepen van 2 naast elkaar. Hierdoor ontstaat er beter zicht op het strand en de zee en komt er meer ruimte voor toegangen naar het strand.

Vanaf de boulevard zijn het strand en de strandpaviljoens via 4 brede vaste trappen eenvoudig bereikbaar. Voor mindervaliden komen er hellingbanen bij de Pier en nabij het Zwarte Pad.

Meer lezen