Pinguïn geboren in Sea Life Scheveningen

In zeeaquarium Sea Life in Scheveningen is zondag voor het eerst een pinguïnbaby geboren.

pinguin

Het kuiken is na de geboorte meteen gewogen en gecontroleerd. Het weegt momenteel 113 gram, laat een woordvoerster van het aquarium weten.

De pinguïnbaby komt pas over twee maanden uit zijn nest om naar buiten te gaan. Pas dan is het dier zichtbaar voor het publiek.

In de tussentijd kunnen bezoekers van Sea Life de pinguïn wel zien op een groot scherm dat verbonden is aan een webcam die het jong in zijn nest filmt.

In totaal zijn er vier eieren gelegd door twee pinguïnkoppels. Binnenkort zullen er dus waarschijnlijk nog meer pasgeboren pinguïns te bewonderen zijn in Sea Life.

meer lezen Nu.nl

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *