De Pier in Scheveningen 17 Juli weer open

De Pier in Scheveningen gaat zaterdag 17/07 weer voor een deel open. Bezoekers kunnen vanaf dan terecht op het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, de toren en de Bungy Jump.

pier1

De renovatie is nog niet helemaal afgerond. Daarom zullen er de komende weken per dag maar achthonderd mensen tegelijkertijd worden toegelaten op de Pier. De toegang is gratis.

Het ziet ernaar uit dat de Pier opnieuw een rooskleurige toekomst tegemoet gaat. Nog niet zolang geleden zag het er heel wat somberder uit voor de toeristische trekpleister. De Pier ging immers dicht nadat de eigenaar failliet ging. De veiligheid kon niet meer gegarandeerd worden omdat het onderhoud jarenlang verwaarloosd was. Hotelbedrijf DanZep en vastgoedbedrijf KondorWessels kochten het bouwwerk over en lapten het op. De renovatie is deels klaar en zal verdergezet worden terwijl bezoekers al kunnen genieten van een stuk van de Pier.

Er komen kiosken bij op het houten wandeldek, waar toeristen eten en drinken kunnen kopen. Later dit jaar zal ook de bouw van het reuzenrad starten. Ook wordt het bouwwerk een podium voor culturele evenementen en festivals. (LP)

meer lezen op website Knackbe

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *