Bitcoins 2015 in Scheveningen ?

Scheveningen, ook in Scheveningen kan je in 2015 met Bitcoins betalen bij diverse bedrijven,

bitcoin

Wat zijn Bitcoins ?

De Bitcoin is de eerste digitale munteenheid die helemaal decentraal is opgezet, dat betekent dat er geen banken of andere instanties aan te pas komen om Bitcoins uit te wisselen. Het Bitcoin netwerk bestaat geheel uit andere gebruikers die, net als jij, Bitcoins gebruiken. Deze decentrale opzet, gecombineerd met ijzersterke encryptie, maakt Bitcoin een veilige en vrije munteenheid.
(Bijna) geen transactiekosten

Om het simpel te stellen: Bitcoins zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met euro’s of dollars zou doen. Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld euro’s. En dat zijn nog maar een paar van de bijna ontelbare toepassingen.
Decentraal

Met Bitcoin kan je electronische betalingen doen:
– Via het internet
– Van persoon naar persoon
– Voor zo goed als niets
– Binnen een paar minuutjes,
– Zo anoniem als jij het zelf wilt
– Net zo gemakkelijk als dat je een email stuurt
– Zonder tussenkomst van een bank of andere instantie.

Als je betaalt met Bitcoins is er geen tussenpersoon, de transactiekosten zijn minimaal of niet bestaand als je dat zelf wilt. Er zijn geen lange wachttijden totdat je geld overgemaakt is en Bitcoins zijn ook (zo goed als) oneindig opdeelbaar, je kan dus 1 Bitcoin of 1-duizendste Bitcoin overmaken.
Simpel, zonder kleine lettertjes

Iedereen kan ongelimiteerd Bitcoins kopen, verkopen, accepteren en je kan ze zelfs maken! Het versturen van Bitcoins is even gemakkelijk als het versturen van een e-mail, het enige wat je nodig hebt is een Bitcoin-adres en een actieve internet verbinding. Er zijn geen beperkingen of voorwaarden verbonden aan het gebruik van Bitcoin!

Het Bitcoin protocol is open source, dat betekent dat iedereen het kan inzien en kan bijdragen. Open source maakt het ook kosteloos en door iedereen vrij te gebruiken. Je kunt hier de Bitcoin broncode bekijken.

Kan je zelf bitcoins maken?
Bitcoins kan je zelf “maken”, dat wil zeggen: Je kan speciale hardware (Bitcoin Miners) laten werken voor het controleren en vastleggen van bitcoin transacties, hiervoor kan je bitcoins verdienen. Dit proces heet “Mining”

Gratis Bitcoins maken?

Ja tegenwoordig krijg je Bitcoins gratis als je een Wallet aanmaakt, soort van bankrekeningnummer waar al je Bitcoins op binnen komen en waarmee je ze kan uitgeven.

meld je hier aan Gratis Bitcoins  en maak een Wallet en informeer je hier over werking en toekomst Bitcoins  ook zijn er Nederlandse websites die het een en ander uitleggen, zoek ze hier :     

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Een gedachte over “Bitcoins 2015 in Scheveningen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *