Het weer 20 Juli

zon_750xn

Erg mooi weer, eindelijk zomer, voor veel mensen een wens en voor vele vooral ouderen erg lastig.

Voor de Horeca aan de kust eindelijk wat omzet, zij hopen dan ook dat dit weer nog lang zo blijft

tegen de avond waarschijnlijk onweer

onweer_dg1

Tweemaal code geel op één dag, het komt bijna nooit voor. Toch is woensdag een dubbele weerwaarschuwing afgegeven, voor de hitte en voor het stevige onweer dat eind van de middag delen van Brabant zal bereiken.

In Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel is een hittewaarschuwing van kracht. Het wordt tropisch warm, waarbij het op sommige plekken zelfs 35 graden kan worden.

Onweer met hagel en windstoten
In de loop van de middag en avond neemt de kans op onweer toe. De onweersbuien bereiken het land vanuit het zuiden, later is ook de rest van het land aan de beurt. Tijdens de buien komen lokaal flinke windstoten voor en is er ook kans op hagel, meldt de VerkeersInformatieDienst (VID).

Er wordt gewaarschuwd om open water en open gebieden te vermijden. Ook schuilen onder bomen wordt afgeraden.

banner8

Parkeren Scheveningen

parkeren

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *