Pinksteren 2017 Scheveningen


Gelijk na Hemelvaart staat Pinksteren 2017 al weer voor de deur op zondag 4 en maandag 5 juni! En zoals voorgaande jaren, zijn er ook dit jaar weer de Pinksterfeesten, pop- en jazzfestivals en natuurlijk diverse pinkstermarkten door het hele land.

Heel Nederland er met Pinksteren op uit of gaat zelfs lekker op vakantie tijdens het Pinksterweekend. Bezoek van één van de vele evenementen tijdens Pinksteren 2017.

Scheveningen boulevard, Scheveningen bad – Op zee zeilen de schepen van de North Sea Regatta onder andere het hele Pinksterweekend langs de kust bij Scheveningen! De diverse races staan redelijk vroeg op de dag gepland, dus wees er op tijd bij en neem lekker plaats op strand of op het terras van een van de vele strandpaviljoens.

Vrijdag 26 mei t/m zondag 04 juni bij North Sea Regatta.

Scheveningen inclusief strand, pier en boulevard is natuurlijk hoe-dan-ook een leuke locatie voor een dagje uit, dus veel plezier gewenst!

Parkeren kijk hier

Het Is Pinksteren
Het Is Pinksteren
€11,99
7 - 8 dagen
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Spirituele pasen en pinksteren
Spirituele pasen en pinksteren
handreiking voor bezinning en bezieling betreffende de opstanding van de innerlijke mens
€10,-
Direct beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Spirituele symbolen
Spirituele symbolen
volkeren, Religies, Mysteries
Score 5.0 van 5 sterren.
€39,95
1 - 2 weken
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *