Internationaal Vliegerfestival

Vliegerfestival Scheveningen

24 september  13:00 – 25 september  17:00

vlieger-3

Het Vliegerfestival 2016 zal plaatsvinden op 24 en 25 september
Vliegerfestival Scheveningen is het grootste internationale vliegerevenement van Nederland. Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen zijn de meest bijzondere vliegers uit alle hoeken van de wereld te bewonderen.

vlieger-6

Vrijwel elk jaar is de grootste vlieger van Europa aanwezig tijdens het Vliegerfestival Scheveningen. Vanwege het fantastische schouwspel is het evenement een perfecte gelegenheid voor een een leuk dagje of weekendje met kinderen aan het Scheveningse strand!

vlieger-5

Adembenemend schouwspel

vlieger-2

Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen presenteren vliegeraars uit tientallen landen vliegershows en demonstraties in verschillende thema’s en disciplines: powerkiting, stuntvliegeren en megakite-éénlijnsvliegeren. De shows bieden een adembenemend schouwspel met vliegers in fantastische kleuren, talloze maten en met de meest waanzinnige vormen. Op zaterdagavond na 20:00 uur worden er vliegers met lampjes de lucht in gelaten.

Zelf vliegeren

Naast het demonstratieterrein is altijd plek genoeg om zelf te vliegeren. Beginnende en ervaren vliegeraars, groot of klein, iedereen is welkom om z’n eigen vlieger op te laten.

vlieger-1

Workshops voor kinderen
Ook zijn er tijdens het vliegerfeest verschillende workshops voor kinderen waar ze zelf vliegertjes of vliegers kunnen maken en versieren. Tijdens het Vliegerfestival Scheveningen kun je bij één van de stands natuurlijk ook een kant-en-klare vlieger kopen.

of je koopt je vlieger hier online, en je kan gelijk aan de slag als je op het strand bent. 😉

Rhombus Diamond Rainbow
Rhombus Diamond Rainbow
Score 3.5 van 5 sterren.
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken
Rhombus Regenboog 1.6 Matrasvlieger
Rhombus Regenboog 1.6 Matrasvlieger
Score 4.0 van 5 sterren.
€52,40
2 - 3 dagen
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Stuntvlieger 160
Stuntvlieger 160
Score 4.0 van 5 sterren.
€21,50
3 - 4 dagen
Gratis verzending!
Klik om dit product op bol.com te bekijken

meer lezen op vliegerfeestscheveningen.nl

update, filmpje grootste vlieger.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *