Eerste vaatje haring 2016 90.000,- euro

Scheveningen – Op de Scheveningse visafslag is vandaag het eerste vaatje haring voor een bedrag van 90.000 euro verkocht.

haring2016

Supermarktketen Plus Retail was vanmiddag de hoogste bieder. Volgens de jury ruikt en smaakt de nieuwe haring prima en is deze ‘vetter dan ooit’. De veiling vond traditiegetrouw plaats op de Scheveningse visafslag.

Het geld gaat dit jaar naar de Stichting Het Vergeten Kind. Dat is een organisatie die zich inzet voor kinderen die niet thuis kunnen opgroeien, bijvoorbeeld omdat ze zijn mishandeld, misbruikt of verwaarloosd. De stichting is opgericht door Hagenaar Dinand Woesthof, ter ere van zijn overleden vrouw Guusje Nederhorst.

 

as zaterdag vlaggetjesdag

vlag3

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Plaats dit bericht op Twitter Geef dit als tip aan je Hyves-vrienden Voeg toe aan je Facebook-profiel Deel met je LinkedIn-contacten Abonneer je op de RSS-feed van deze site Print deze pagina of genereer een PDF-bestand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *